Министър-председателят на Австралия Малкълм Търнбул е наложил официална забрана за

...
Министър-председателят на Австралия Малкълм Търнбул е наложил официална забрана за
Коментари Харесай

Австралия забранява секса между министри и служителите им

Министър-председателят на Австралия Малкълм Търнбул е наложил публична възбрана за секс сред министрите и техните чиновници , откакто неговият вицепремиер направил " шокираща неточност в преценката ", като е имал връзка, при която негова помощничка е забременяла , а това разклати държавното управление, оповестява " Франс прес ".

Търнбул разгласи смяната в кодекса за държание на министрите на изключителна конференция, по време на която разкритикува остро вицепремиера Барнаби Джойс за причиняване на " ужасна болежка и оскърбление " на брачната половинка си и четирите си деца .

" Барнаби направи шокираща неточност в преценката, имайки връзка с млада жена, работеща в кабинета му ", уточни австралийският министър председател, като добави: " Като направи това, той аргументи дълбока тъга на тези дами и ужаси всички ни. Нашите сърца са с тях. "

50-годишният Джойс е подложен на голям напън, откогато връзката му с някогашната му медийната съветничка 33-годишната Вики Кампион, която в този момент е бременна с третото си дете, стана обществена през предходната седмица.

Това докара до изказванията, че е нарушил министерските правила, като рецесията доминираше заглавните страници на вестниците и времето за парламентарен надзор, като набъбнаха апелите да си подаде оставката.

Джойс, чиято Национална партия е в коалиция с либералите на премиера Търнбул, ще напусне поста през идната седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР