Министър-председателят Кирил Петковза първи път декларираготовност за избори, ако такава

...
Министър-председателят Кирил Петковза първи път декларираготовност за избори, ако такава
Коментари Харесай

Петков: Не ни е страх от избори, ако такава е волята на българския избирател

Министър-председателят Кирил Петков за първи път заявява подготвеност за избори, в случай че такава е волята на българския гласоподавател. Това разгласи той в особено видео послание, публикувано от пресслужбата на Министерския съвет.

"Не ни е боязън от избори " , безапелационен бе Петков, съобщи Дарик.

Все отново той се концентрира и сложи акцент върху разговора в полза на българските жители. В своето послание министър председателят даде причини в поддръжка на актуализацията на бюджета , в който са заложени редица обществени заплащания , както и данъчни облекчения за фамилиите с деца. Петков изрази опасенията си, че в случай че не бъде осъществена актуализацията, пенсионери ще останат под прага на бедността поради инфлацията, а за бизнеса няма да има помощи за ток.

Премиерът подчертава също върху основни законопроекти и действия, които изискват непрекъснатата работа на Народното събрание и на държавното управление. До края на годината следва да бъдат признати редица закони, без които средствата по Плана за възобновяване и резистентност не могат да дойдат, добави той.

Кирил Петков съобщи желанието си и през идващите дни да продължи да води очевидно и честно диалози с депутати, запознавайки ги в елементи с тежката обстановка в страната. А актуализирането на бюджета и поддръжка за държавно управление на малцинството са задачата на срещите, показаха още от Министерски съвет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР