Министър-председателят Кирил Петков вече се открои с безсрамно откровената си

...
Министър-председателят Кирил Петков вече се открои с безсрамно откровената си
Коментари Харесай

Историческото предателство на Кирил Петков към народа е, че го направи съучастник във войната си срещу Русия

Министър-председателят Кирил Петков към този момент се открои с нахално откровената си проамериканска политика, в която няма и едничко деяние в отбрана на националните ни ползи.

От началото на войната той се държи доста повече като министър председател на Украйна, в сравнение с България. Но и това не е най-голямото му изменничество по отношение на народа ни, а в това, че с апела си към българските жители да дарят по една заплата за закупуването на оръжие за украинската войска, ги прави директен съизвършител във войната му против Русия.

Кирил Петков е изцяло наясно, че над 70% от хората са срещу България непосредствено да изнася оръжие за Украйна. Защото по този начин ще вземем страна в спора. Знае, че в случай че бъде взето такова решение, държавното управление му пада до дни. Затова трансферира отговорността върху всички сънародници за вкарване на страната ни във войната против Русия.

Най-новата ни история изобилства от политически изменничества по отношение на хората, само че за първи път министър-председателят Кирил Петков си разреши да изправи българския народ като пушечно месо при вероятно излизане на спора отвън рамките на Украйна.

Ние не трябва да си вършим илюзиите, че обезпеченият още веднъж за властта Бойко Борисов не би взел решение за доставка на оръжие за Киев. Единствената му разлика с Кирил Петков е, че е политически по-обигран.

Белия дом добре е пресметнал, че на предварителните избори властта отива още веднъж в ръцете на Борисов, тоест от едното им прокси в другото.

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР