Министър-председателят Кирил Петков е казал неистини в показанията си пред

...
Министър-председателят Кирил Петков е казал неистини в показанията си пред
Коментари Харесай

Разбиват лъжите на „свидетеля“ Петков (live)

Министър-председателят Кирил Петков е споделил лъжи в показанията си пред проверяващ служител на реда по отношение на еврофинансирането и състезанията по него, правени посредством публични поръчки.

Това обявиха на конференция от ГЕРБ през днешния ден.

Рашков и Петков дължат отговор на Европейския съюз, на Европейския парламент, само че и до през днешния ден мълчат. Това безмълвие отделя България от демократичните страни.

Арестът, който е противозаконен, удря не просто по опозицията, а по имиджа на България и затова се разяснява в огромната зала на Европейския парламент, сподели Тома Биков.

Всеки може да арестува всеки след предишния четвъртък, казвайки, че е очевидец на нещо, на което не е очевидец. Това съобщи пък Бойко Борисов.

Ние дадохме предишния вторник цялостна поддръжка за Украйна. В идващия ден с президента Порошенко препотвърдих позицията на ГЕРБ. В четвъртъ ме арестуваха, с цел да не може, в случай че влезе такова предложение в Народното събрание, ГЕРБ да го поддържа, изясни той хронологията на събитията.

Нашата политическа позиция е ясна и непоколебима за разлика от тази на христовци и атанасовци, които разрушават главните системи на страната, разрушават правото, сподели Борисов.

Може да си визиите какво би станало, в случай че преди време бяхме арестували Станишев. Помните – беше изгубил документи със гриф Строго секретно. 10 години затвор! Но отидох в съда като очевидец, с цел да го оправдаем. Казах, че е допустимо при толкоз доста документи, да е станало несъзнателно.

Гледайте наживо!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР