Министър-председателят каза, че Обединеното кралство ще работи с партньори в

...
Министър-председателят каза, че Обединеното кралство ще работи с партньори в
Коментари Харесай

Сунак приветства „критичната“ пауза във войната Израел-Хамас

Министър-председателят сподели, че Обединеното кралство ще работи с сътрудници в района, с цел да „ се увери, че тази договорка се придържа “, на фона на упованията, че ще получи повече животоспасяващи филантропични помощи помощ влиза в Газа.

Ако това продължи, това ще бъде първото доста прекъсване на спора, който избухна след смъртоносната офанзива на Хамас против Израел на 7 октомври.

Външният министър лорд Дейвид Камерън е посети окупираните палестински територии, с цел да се срещне с палестински водачи и да отдели още £30 милиона помощ за народа на Газа.

На втория ден от пътуването си в района, с цел да се застъпи за придържането към новото съглашение за всички страни, някогашният министър председател беше сниман на Западния бряг с представители на филантропични организации.

Г-н Сунак сподели на телевизионни оператори: „ Постоянно настоявахме за продължителни филантропични паузи, с цел да можем да получим повече помощ в Газа и извадете заложници, тъй че това е доста добре пристигнало развиване.

„ Тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР