Министър-председателят и правителството помагат на общините. Това заяви по време

...
Министър-председателят и правителството помагат на общините. Това заяви по време
Коментари Харесай

Даден на прокуратурата червен кмет благодари на Борисов

Министър-председателят и държавното управление оказват помощ на общините . Това съобщи по време на брифинг в Министерски съвет кметът на община Сопот Деян Дойнов след среща с премира Бойко Борисов. Причината за изказването на сегашния кмет на Сопот са изказванията на Българска социалистическа партия, че ГЕРБ се пробват да купят кметове предизборно. Дойнов, който стана кмет като самостоятелен претендент, само че бе подсилен от Българска социалистическа партия. Деян Дойнов бе даден на прокуратурата от страна на ГЕРБ .

 ГЕРБ алармира прокуратурата за Обновена
ГЕРБ алармира прокуратурата за " Дойновгейт " - Българска социалистическа партия дава отговор с депутатска спекулация

Смутен е Антон Тодоров от груби нарушавания в Сопот

" Тук съм като персона, като човек, като мъж, който си държи на думата, с цел да благодаря . Никой нито ме е подкупвал, нито е търсил форми да ме подкупва ", съобщи той. Дойнов уточни и че с помощта на сътрудничесвото и обновения разговор отговорностите на Сопот са сведени от 13 млн. лева на под 1,5 млн. лева

" В Българска социалистическа партия има много интелигентни хора, само че подходиха непочтенно към мен ", добави още Деян Дойнов.

Той напомни и че преди три години, когато е станал кмет, общината е била в извънредно тежко положение. За това той упрекна някогашния кмет на общината Веселин Мирчев, който е " направил куп безумия в последните 12 години ".

 Кирил Добрев назова гущера на ГЕРБ варан
Кирил Добрев назова гущера на ГЕРБ варан

Той изяснява за хора от ГЕРБ, които се занимават с разпространяване на опиати и трафик на хора

Дойнов благодари за съответната и навременна поддръжка от министър-председателя и държавното управление и напомни, че при започване на мандата е провиснал безлихвен заем, с помощта на който е преодоляна финансовата рецесия.

Към сегашния миг община Сопот е с усъвършенстван бюджет и отговорностите са сведени до най-малко ", съобщи Дойнов и изясни, че са правени и корекции по разнообразни европейски планове по новия Закон за бюджета, с което е употребена опцията за 80% опрощаване на заема.

 243 млн. лева са дадени за 132 общини, а половината взели шест общини
243 млн. лева са дадени за 132 общини, а половината взели шест общини

Донка Михайлова съобщи ще упорства за незабавно съвещание на НСОРБ

" Искам да изразя своята признателност към премиера Бойко Борисов и към цялото държавно управление . Нека да се спрат тези операции и спекулации в общественото пространство, че надали не, не се оказва помощ на общините. Напротив, защото съм директно обиден от това нещо, по тази причина съм пристигнал тук, с цел да изразя своята поддръжка. Напротив - оказва помощ се на общините . Тези безчинства, които ги е вършел моя предходник, са вършени напълно благодарение на остарели държавни управления на Българска социалистическа партия. Нищо персонално към никой. Определено министър-председателя и цялото държавно управление оказват помощ на общините ", разяснява още кметът на Сопот.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР