Министър-председателят и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва

...
Министър-председателят и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва
Коментари Харесай

И премиерът Главчев, и президентът Радев ще участват в Срещата на върха на НАТО

Министър-председателят и министър на външните работи Димитър Главчев ще взе участие в идната Среща на върха на НАТО, която ще се организира в интервала от 9 юли до 11 юли във Вашингтон.

В срещата ще взе участие и президентът и висш главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев.

Форумът е най-високото равнище на взимане на решения в Алианса и ще означи 75-ата годишнина на Северноатлантическия контракт подписан точно във Вашингтон, Съединени американски щати.

 Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас 2 мин. Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас  Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области 3 мин. Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области  Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни 2 мин. Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни  Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ 2 мин. Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ  „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд 5 мин. „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд  Новата организация към НДК се приключи: Какво следва? 2 мин. Новата организация към НДК се приключи: Какво следва?  Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас 2 мин. Изтеглиха Вариант 1 на НВО по математика след 7. клас  Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области 3 мин. Настъпи астрономическото лято: Горещо време и предизвестия в 16 области  Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни 2 мин. Лена Бориславова: Имаме болшинство на Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи - възможностите за кабинет са огромни  Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ 2 мин. Деница Сачева: Премиерът, външният министър и министърът на защитата би трябвало да са от ГЕРБ  „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд 5 мин. „ Интелектуално брилянтен, непрекъснато търсещ “: Холивуд се сбогува с Доналд Съдърланд  Новата организация към НДК се приключи: Какво следва? 2 мин. Новата организация към НДК се приключи: Какво следва?

Решенията, които ще бъдат взети на срещата във Вашингтон, допускат осъществяване на дълготрайни задължения от съдружниците, с необикновен акцент към вложенията в защитата на всяка страна-член на НАТО и дълготрайната поддръжка за Украйна и финансовото й застраховане, оповестяват от държавната осведомителна работа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР