Министър-председателят Гълъб Донев събра областните управители в Министерския съвет заедно

...
Министър-председателят Гълъб Донев събра областните управители в Министерския съвет заедно
Коментари Харесай

Гълъб Донев събра областните управители на съвещание за провеждането на изборите

Министър-председателят Гълъб Донев събра регионалните шефове в Министерския съвет дружно с някои от министрите на заседание в навечерието на парламентарния избор.

Фокус на съвещанието при премиера е бил напредъкът по подготовката и провеждането на почтени и свободни избори на 2 април, както и положителната съгласуваност с регионалните управи по настоящи за страната тематики, осведоми пресслужбата на държавното управление.

В срещата участваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, министърът на електронното ръководство Георги Тодоров, както и зам.-министърът на финансите Людмила Петкова.

В хода на диалога са били разисквани другите аспекти от изборната подготовка, в това число целенасочените и ефикасни ограничения на държавното управление против пазаруването на гласове. Посочени са били и сериозните провокации, подбудени от последните промени в изборното законодателство.

Министър-председателят Гълъб Донев беше безапелационен, че служебното държавно управление прецизно съблюдава Изборния кодекс и се придържа праволинейно към наредбите му, оповестиха от Министерски съвет.

На съвещанието са били разисквани и други настоящи тематики, измежду които реализацията на настоящи планове по линия на Плана за възобновяване и резистентност, инфраструктурата по места и смисъла на целесъобразното консумиране на публичния запас.

Премиерът Гълъб Донев е изразил убеденост, че както и досега, регионалните шефове ще продължат и отсега нататък да работят в името на публичния интерес и в отбрана на държавните цели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР