Министър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с представители

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с представители
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на кризисния щаб на Перник

 Министър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с представители на спешния щаб на Перник, образуван по отношение на бедственото състояние в общината. На срещата участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов, кметът на града Станислав Владимиров и регионалният шеф Емил Костадинов, оповестиха от пресслужбата на държавното управление.

В хода на диалога министър председателят Борисов беше осведомен за подхванатите ограничения по отношение на водната рецесия в региона. Още във вторник стартира обследването на загуби по мрежата по Клон 2, където по моментни проучвания се губят по към 90 l/s. За задачата ще се създадат ровове през към 150-200 м. в сектора, с цел да се разбере дали става въпрос за повреда или за нерегламентирано отклоняване.

На 27 декември на р. Владая ще се сложи табела, че построеното оборудване за отклонение на водата към бент. " Студена “ е краткотрайно, до прекосяване на бедствието. Премиерът Борисов беше осведомен и за идния монтаж на разходомери на събирателна тръба след " Врелото “, на р. Кладница, на р. Матица, в сектора сред Чуйпетлово и Боснек и на шахтата след Водноелектрическа централа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР