Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на Камарата на

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на Камарата на
Коментари Харесай

Премиерът и президентът се срещнаха с представители от Камарата на строителите

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на Камарата на строителите в България (КСБ), оповестиха от пресслужбата на кабинета. Той е показал, че не утвърждава линията за дискредитиране на бранша, само че е призовал за качествено осъществяване на плановете.

По време на диалозите представителите на сектора са декларирали, че съблюдават всички европейски стандарти при строенето на пътища и са призовали за поддръжка против риториката за дискредитиране на строителния отрасъл. В срещата е взела участие и министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
 
 пресцентър, Министерски съвет

Тя съобщи, че строителният отрасъл в страната би трябвало да бъде подсилен от всички, с цел да може качествените строители да не напущат страната. Министър Аврамова посочи още, че отговорността на ведомството е да се разплаща със строителите в период и подсети, че с отпуснатите през днешния ден от държавното управление 152 млн. лв. ще бъдат разплатени действия, които към този момент са осъществени.
 

По-късно през днешния ден управлението на Камарата организира среща и с президента Румен Радев . " Моето доверие и доверието на обществото няма бъде извоювано с митинги, заявления и конференции, а с качество и бистрота ", сподели президентът.-->
 
 БГНЕС

" Това за мен значи да има целесъобразни и с огромна социална значителност планове. Да има транспарантни и почтени публични поръчки, да има такива условия, че всеки лев да отива по предопределение. Контролът да бъде кардинален, изчерпателен и праволинеен, и надлежно нормативната база да ви разрешава да изпълнявате активността по най-хубавия метод, в действителна и здрава конкурентна среда ", съобщи президентът. Той добави, че в тези проблеми извънредно значимо значение има изпълнителната власт като уредник на процесите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР