Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с представители на големи търговски обекти

...
Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с представители на големи търговски обекти
Коментари Харесай

Борисов разпореди да отворят търговските центрове

Министър-председателят Бойко Борисов беседва с представители на огромни търговски обекти вид " мол " и на Българската ритейл асоциация. След срещата, на която участваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев, министърът на стопанската система Емил Караниколов и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски, министър председателят Борисов разпореди организация за отварянето на комерсиалните обекти от понеделник. Заповедта ще бъде издадена от здравния министър по-късно през днешния ден.

„ С сътрудниците от стопанската система, опазването на здравето и щаба последните 2 седмици работим по тематиката с доста полемика, с доста медицински причини и се надяваме да отработваме въпросите един по един. В доста от страните сега се приказва за разхлабване на ограниченията, а в България някои от комерсиалните обекти изобщо не бяха спирани “, уточни министър председателят Бойко Борисов.

По време на срещата детайлно бяха разискани изискванията, при които да бъде обновена активността на моловете поради битката с разпространяването на COVID-19 у нас. Бе бележит също приносът на сектора за българската стопанска система, което постанова въпроса за рестартиране на активността му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР