Министър-председателят Бойко Борисов продължава обиколката си в малките населени места

...
Министър-председателят Бойко Борисов продължава обиколката си в малките населени места
Коментари Харесай

Премиерът от Пазарджишко: Етническа толератност не се постига с всяване на страх и лъжи, а с работа и грижа

Министър-председателят Бойко Борисов продължава обиколката си в дребните обитаеми места в област Пазарджик. Това стана ясно от видеа, оповестени в формалния му профил във фейсбук.

" С близо 2,4 млн. лева изградихме ново учебно заведение в село Биркова. За улеснение на децата осигурихме нов учебен рейс и изградихме Wi-Fi мрежа. За разлика от нашите съперници ние освен обещаваме, а решаваме проблемите на българските жители. В региона на Биркова ще осъществяваме и други инфраструктурни планове, от които хората имат потребност ", написа министър председателят след визитата си в селото.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3053818691512847
Премиерът по-късно посети село Грашево, където бе посрещнат с овации.

" 8,2 млн. лева сме отпуснали на община Велинград единствено в границите на този мандат за рехабилитация на улици и ВиК инфраструктура, за аварийно-възстановителни действия, както и за учебни заведения и детски градини. Подпомогнахме през целия мандат доста български общини, тъй като гарантирахме стопански напредък на страната, имахме добра събираемост на приходите и водихме безкомпромисна борба с контрабандата ", заяви Борисов.

" Продължаваме да сме измежду страните в Европейски Съюз с най-нисък външен дълг и недостиг. Вярвам и че скоро ще се оправим с пандемията. Европейски Съюз ни отпусна в допълнение над 1,2 млн. дози ваксини по механизъм за взаимност и това ще ни разреши да ускорим оптимално процеса по имунизация ", сподели още веднъж министър председателят.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3053845891510127
Следващата спирка от обиколката на премиера бе Побит Камък.

Относно направената инфраструктура и пътя от Сърница за Велинград, хората обясниха на премиера, че други са си преписвали заслугите и са опитвали да го създадат. „ Те се пробват, но не могат. Най-важното е всички поданици, от всички партии да са удовлетворени. Пътят е прелестен “, съобщи министър председателят.

„ Политиката на ГЕРБ е другарство с всички. Да вършим по този начин, че хората да разрешават “, съобщи Борисов.

" Променихте живота в региона. Помогнахте на образованието, на религията. Създават се нови работни места. Нито един политик до момента не е правил толкоз за нас " - благодаря на жителите на велинградските села за положителните думи, за доверието и мога да им подсигурявам, че ще продължим да подобряваме изискванията за живот в региона ", уточни Бойко Борисов.

" Имаме уговорката да отпуснем средства за детски градини в Кръстава и Света Петка, както и за физкултурен салон в Драгиново.

Винаги съм щастлив, когато пристигам в тези села и виждам по какъв начин християни и мюсюлмани живеят по приятелски. Много пъти съм казвал, че етническа толератност не се реализира с всяване на боязън и неистини, а с доста работа и грижа за всеки жител ", съобщи министър-председателят.


https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3053884178172965
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР