Министър-председателят Бойко Борисов прие подадената от заместник-министъра на труда и

...
Министър-председателят Бойко Борисов прие подадената от заместник-министъра на труда и
Коментари Харесай

Зам.-министърката с полета в бизнес класа подаде оставка

Министър-председателят Бойко Борисов одобри подадената от заместник-министъра на труда и обществената политика Росица Димитрова оставка, оповестиха от държавната пресслужба.
 Зам.-министър със самолетен билет за 8300 лева: Май сбърках  В разгара на рецесията с децата с увреждания: Отговорният зам.-министър лети до Ню Йорк в първа класа за 8306 лева
Мотивът на Димитрова е създалата се социална сензитивност по отношение на участието ѝ в 11-тата сесия на Конференцията по Конвенцията за правата на хората с увреждания, извършена в Ню Йорк, прецизират от пресцентъра.

Росица Димитрова доби известност с първокласното си пътешестване до Съединени американски щати в интервала, в който се организират митинги на майките на деца с увреждания. Както стана ясно общественото министерство е платило над 16 хиляди лева за самолетни билети единствено за една командировка. Димитрова е пътувала в бизнес класа с билет за 8306 лева, държавния специалист от отдел " Интеграция на хората с увреждания " Надежда Харизанова е била в икономичната класа против 2016 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР