Министър-председателят Бойко Борисов назначи Лилия Иванова за заместник-министър на икономиката.

...
Министър-председателят Бойко Борисов назначи Лилия Иванова за заместник-министър на икономиката.
Коментари Харесай

Лилия Иванова е новият зам.-министър на икономиката


Министър-председателят Бойко Борисов назначи Лилия Иванова за заместник-министър на стопанската система. Тя е магистър по право и досега беше шеф на политическия кабинет на министъра на стопанската система Емил Караниколов, заяви пресцентърът на ведомството.

В качеството си на зам.-министър тя ще има координираща функционалност по отношение на новите пълномощия на министъра на стопанската система, свързани с новия Закон за административното контролиране на икономическите действия и промените в Закона за водите.

От 2005 година професионалният й опит е обвързван с работа в администрациите на няколко министерства – на младежта и спорта, на опазването на здравето, на земеделието и храните и на държавната администрация и административната промяна.

Лилия Иванова е била член на Борда на шефовете на Европейския институт по обществена администрация, Маастрихт, Холандия, като представител на Република България, създател е на редица изявления и на книгата „ Обслужване „ на едно гише “. Богатият й административен опит и заеманите управителни функционалности от нея през годините, ще подкрепят за подсилване потенциала на управлението и ще подсилят контрола и координацията на новите пълномощия, делегирани на министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР