Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул.

...
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул.
Коментари Харесай

Борисов направи нова пътна инспекция - този път във Варна

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул. " Васил Левски " във Варна, оповестиха от държавната осведомителна работа.
Това е най-големият инфраструктурен план в града, като за построяването на новото трасе от ул. " Подвис " до ул. " Девня " държавното управление отпусна 80.5 млн. лв..
Други 4.5 млн. лв., обезпечени от страната, са за пробива на бул. " Сливница ", като с реализирането на плана ще бъде обезпечен бърз достъп до автомагистрала " Хемус ". Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по Оперативна програма " Региони в напредък ".
След довеждане докрай на бул. " Васил Левски " резултатът ще бъде облекчение на придвижването в града, понижаване на тапите, извеждане на трафика отвън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите.
Премиерът Борисов ще посети и региона на " Аспарухово ", където са приключени ремонтът и разширението на ул. " Мара Тасева ", а сега се ремонтира бул. " Народни будители ", се споделя още в формалното известие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР