Министър-председателят Бойко Борисов е възложил на министрите до понеделник да

...
Министър-председателят Бойко Борисов е възложил на министрите до понеделник да
Коментари Харесай

Борисов: До понеделник да е ясно от кои ненужно изисквани документи ще се откажат ведомства

Министър-председателят Бойко Борисов е упълномощил на министрите до понеделник да са подготвени с информация за предоставяните от техните ведомства услуги и изискваните за това документи. Това оповестява държавната пресслужба.
 
Администрацията няма да желае показване на 12 удостоверения на хартия от септември

Справката би трябвало да съдържа информация кои събирани от жителите документи са ненужни и съответната администрация да спре събирането им. Той е подчертал, че тази мярка е извънредно значима за всеки човек и за бизнеса.
 
Държавата улеснява пререгистрирането на коли

„ Самите ние си даваме сметка, че това е действителна промяна и тя по тази причина не се е случвала, тъй като би трябвало да се преодолява голяма опозиция на служители, администрация, в това число и корупционни схеми по маса звена – нещо, с което ние сме привикнали като народ, само че ние би трябвало това да го изправим. Роптаем, ядосваме се, нервираме се и то не се случва. Този път ще се случи “, безапелационен е бил министър председателят. По тематиката Нов уебсайт на КАТ ще ликвидира чакането по опашки Без анонимни сигнали за корупция, планува новият закон
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР