Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов ще се срещне с премиера на Република Корея Ли Нак-Йон

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще се срещне на следващия ден, 25 октомври, с премиера на Република Корея Ли Нак-Йон, който идва на публично посещаване в България довечера. Двамата ще проведат среща на “четири очи”, която ще бъде последвана от пленарни диалози сред държавните делегации, оповестиха от правителселствената пресслужба.

Основна тематика на диалозите ще бъде задълбочаването на двустранното съдействие в региона на търговията, вложенията и нововъведенията. Конкретна стъпка за икономическото взаимоотношение ще бъде учредяването на Българо-корейска комерсиална камара. Началото на бизнес форума ще бъде намерено от двамата министър председатели в Хюндай Център София. Разширяването на икономическите връзки сред двете страни идва след подписаната през 2015 година Декларация за всеобхватно, насочено към бъдещето партньорство.

По време на формалното си посещаване министър-председателят Ли Нак-Йон ще се срещне и с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и ще бъде посетител на публична вечеря, давана от ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР