Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов показа отново колко искрени са му отношенията с Ангела Меркел

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила през днешния ден взе участие в церемонията по връчването на годишната Международна премия „ Карл Велики “ в гр. Аахен, Германия.

Премиерът участва на събитието по персонална покана на носителя на влиятелния приз за тази година Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. Президентът на Франция е отличен от Борда на шефовете на Дружеството за интернационалната премия „ Карл Велики “ за визията му за нова Европа и за възобновяване на европейския план. Отличието се връчва от 1950 година на персони с принос към европейското обединяване.
12
Преди старта на събитието Борисов се срещна с канцлерът на Германия Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, а фотоси, оповестени във Facebook, демонстрират, че другарството сред двамата продължава с цялостни сили.
12
Те още веднъж си размениха усмивки, топли обятия и целувки.
12

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР