Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Външният министър на Словения посрещна премиерът Борисов във Фестивалната зала в Блед

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дойде във Фестивалната зала в гр. Блед, където стартира откриването на годишния Стратегически конгрес. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Премиерът Борисов беше посрещнат от министъра на външните работи на Словения Анже Логар.



За събитието в словенския град дойдоха и министър председателят на Словения Янез Янша, министър председателят на Хърватия Андрей Пленкович, министър председателят на Чехия Андрей Бабиш, министър председателят на Унгария Виктор Орбан, министър председателят на Полша Матеуш Моравецки, президентът на Сърбия Александър Вучич и президентът на Словения Борут Пахор.



В рамките на 15-ия Стратегически конгрес в Блед българският министър-председател Борисов ще вземе присъединяване в полемиките за бъдещото на Европа след Брекзит и за опциите за оправянето на последствията от рецесията, провокирана от COVID-19.

Предстоят и двустранни диалози на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с негови европейски сътрудници по настоящи европейски и районни тематики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР