Министър-председателят акад. Николай Денков ще участва в бизнес закуска с

...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще участва в бизнес закуска с
Коментари Харесай

Денков ще участва в бизнес закуска с членовете на Американската търговска камара у нас

Министър-председателят акад. Николай Денков ще взе участие в бизнес закуска с членовете на Американската комерсиална камара в България. Тема на събитието е 120-ата годишнина от определяне на дипломатическите връзки сред Съединени американски щати и България.

Събитието ще се състои на 26 септември в столичен хотел. В бизнес закуската ще вземат участие също министърът на финансите Асен Василев, министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков, както и заместник-министри от министерствата на нововъведенията и растежа, на енергетиката и на стопанската система и промишлеността.

По-късно денем министър председателят акад. Денков ще участва на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи. Събитието ще се състои в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “. Ще вземат участие политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, шефовете на основни дирекции, ОДМВР и Столична дирекция на вътрешните работи, както и на административните структури в министерството.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР