Министър-председателят акад. Николай Денков ще бъде на тридневно посещение в

...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще бъде на тридневно посещение в
Коментари Харесай

Денков отива на тридневно посещение в Гърция

Министър-председателят акад. Николай Денков ще бъде на тридневно посещаване в Солун, Гърция, от 8  до 10 септември. В рамките на визитата си министър председателят ще вземе присъединяване в Third Thessaloniki Metropolitan Summit и ще открие българската палата на 87-ия Солунски интернационален панаир дружно с от гръцкия си сътрудник Кириакос Мицотакис. Представителите на медиите, които желаят да отразят двете събития на място, е належащо да се акредитират авансово, оповестяват от Министерския съвет. 

Участието на акад. Денков в Third Thessaloniki Metropolitan Summit е на 8 септември (петък) от 17 часа. За да получите достъп до събитието, следва да се регистрирате до 3 септември на следния линк: https://the-economist-impact-events.idloom.events/third-thessaloniki-metropolitan-summit

Откриването на българската палата ще се състои в 12 часа на 9 септември. За да получите достъп до Панаира, следва да изпратите трите си имена по персонална карта (на кирилица и латиница), акцентирайки и за коя медия работите, до 3 септември на следния имейл: [email protected]. Уточняваме, че пропускът Ви дава достъп единствено до откриването на българската палата и останалите щандове, само че не и до формалното разкриване на 87-ия Солунски панаир, което ще се състои по-късно в същия ден. Кадри от формалната гала ще получите от Правителствената осведомителна работа. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР