Министър-председателят акад. Николай Денков и сглобката са се провалили в

...
Министър-председателят акад. Николай Денков и сглобката са се провалили в
Коментари Харесай

Депутатът Ангел Георгиев: Пълен провал на министър-предателят и сглобката в сектор „Външна политика“

Министър-председателят акад. Николай Денков и сглобката са се провалили в бранш „ Външна политика “ . Това счита депутатът от Политическа партия „ Възраждане “ Ангел Георгиев , разпространявайки следната обява:

„ Гледах доклада на министър-предателя (както е по-точно да ги наричаме) Денков и неговия кабинет. Понеже съм член на Комисията по външна политика още от първото ми избиране за депутат в 47-мото Народно заседание, няма по какъв начин да не обърна внимание на неуспеха на сглобката тъкмо във външната политика.

Накратко казано, Мария Габриел се похвали с няколко достижения (според нея):

  1. До средата на месеца новия кабинет щял да сътвори текст на първата външнополитическа тактика на България, която да се одобри до юни месец. Защо това не бе направено през миналите 9 месеца, остава мистерия.
  2. Като министър на външните работи водещо за Мария Габриел е било отстояването на националните цели във външнополитически проект и то с съответни изгоди за българските жители. От срещите ми с жители мога да ви уверя, че те не са усетили такива, в противен случай.
  3. Успех било и частичното приемане в Шенген.
  4. Тя подсигурява, че Министерство на външните работи ще продължи да подкрепя напъните, свързани с еврозоната и с присъединението към Организацията за икономическо сътрудничество и раз. Не е ясно какво ще получим действително от това участие, само че ще плащаме членски импорт.
  5. България станала водач в района и в Европейски Съюз във връзка с спешната дипломация. Как тъкмо, остава ние да гадаем.
  6. Габриел акцентира и на „ новото измерение на стратегическото партньорство със Съединени американски щати и Обединеното кралство “. Вижте точка 7 по-долу за сладкодумен образец.

Още по-интересни и феноменални са обаче триумфите на самият Денков:

  1. Незаконното рязане с флекс на Паметника на Съветската войска.
  2. Визитата на украинския президент Володимир Зеленски у нас.
  3. Ръкостисканията на Денков с Урсула фон дер Лайен, Макрон, Столтенберг, Зеленски, речта му пред Европейския парламент (която бе пред празна зала!!!).

Нека обаче да погледнем действително какви ги надроби тандемът Денков-Габриел:

  1. Безпрецедентна, цялостна, 100% загуба на народен суверенитет. Такъв перфекционозъм в обслужването на непознати ползи, никой до момента не е реализирал.
  2. Превърна България в тотална украинска колония, в резултат на цялостна загуба на българския суверенитет. Досега бяхме колония на Съединени американски щати, само че ръководещите доближиха нови дъна и ни трансфораха в най-долнопробната украинска колония. Доказателствата за това са траншовете военна помощ, подарените реактори, БТР-и и какво ли още не. Забележете обаче изявлението на Денков пред съветска медия: „ Няма значение дали българската стопанска система ще пострада от антируските наказания, значимото е те да имат резултат върху Руската федерация “. Иначе казано, прислужникът Денков не го е грижа за българския народ и дали той живее добре или зле, значимо е на неговия личен стопанин Съединени американски щати да им е добре.
  3. Бяха скъсани всевъзможни връзки с Русия, в това число и търговски. Кулминацията на това бе противозаконното, варварско нарязване на паметника на руската войска в София. От персонален опит мога да дам образец и за това, по какъв начин по съветските магазини има сръбски, френски, италиански, испански и така нататък артикули, само че не и български. От това губи единствено родното произвеждане.
  4. Пълна капитулация от отбрана на българщината в Македония. Сглобката не поставя никакви старания за възобновяване на затворените български клубове там, а репресиите над хора, намерено заявяващи, че са българи, са всекидневие. Министерство на външните работи комфортно мълчи, до момента в който в прилежащата страна се лее антибългарска агитация из медиите и изключително от политиците-македонисти.
  5. Приемането на България в Шенген по въздушно-капков път не носи на практика изгоди за народа ни, само че отвори вратата за хиляди бежанжи и нарушители, които към този момент вилнеят по нашите улици.
  6. Провалена аудиенция в Съединени американски щати – откакто бе наета и платено на лобистка компания, която да я провежда, Денков видя, че никой не желае да го одобри и си спести най-малко това оскърбление.
  7. Има и още, само че дано завърша с един сладкодумен образец. Тотален неуспех и отвращение за помощ по случая с Милан Димитров. Това е българин, който е упрекнат за това че … има съветски паспорт. Съединени американски щати желаят да го осъдят на пожизнен затвор за неизвършена търговия с Русия. Според американския прокурор, той има вяра, че българинът е почтен. Няма доказателства, а „ закононарушенията “ са изтекли по отминалост, заповедта за интернационален арест е недействителна съгласно гръцките юристи на Димитров, съдът отхвърля да види и приложи по делото сякаш към този момент изтъргуваните електронни съставни елементи, които се намират в София и бяха показани в Народното събрание на българските медии. През това време, повече от година, Милан седи в гръцки затвори с усложнено здраве, редица болести, без медикаменти и уред за дишане (няколко месеца). Явно това схваща Габриел под „ новото измерение на стратегическото партньорство със Съединени американски щати и Обединеното кралство “. Забележете, българската страна е безсилна да изиска заслужено правосъдие от най-хубавия си сътрудник съгласно Габриел – Съединени американски щати.
    По този случай, ограничения скоро ще вземем ние от Възраждане. Следете ни за повече информация.

Това са „ триумфите “ на кабинета във външната политика. Затова е най-добре ротация изобщо да няма, другояче ще се нагледаме на шампионат по пиянство на мазно турско кафе в скута на Пеевски. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР