Министър-председателят акад. Николай Денков е на посещение в Израел. В

...
Министър-председателят акад. Николай Денков е на посещение в Израел. В
Коментари Харесай

Денков на крака при Нетаняху в Йерусалим: Тук сме, за да изразим силна подкрепа за Израел

Министър-председателят акад. Николай Денков е на посещаване в Израел. В рамките на визитата в Йерусалим българският министър председател се среща с министър-председателя Бенямин Нетаняху. Във водената от акад. Денков делегация взе участие също вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

" Тук сме, с цел да изразим нашата мощна поддръжка за Израел и жителите на Израел. Знаем какъв брой мъчно време е и по тази причина би трябвало да сме тук. Искам да кажа, че всички сме шокирани от терористичните офанзиви, които убиха толкоз доста почтени хора и е извънредно значимо всички заложници да бъдат освободени, колкото се може по-бързо ", сподели Николай Денков, представен от Българска национална телевизия.

" Благодаря Ви, господин министър-председател. Вие изразявате в огромна степен и нашата позиция, че ние водим освен нашата война, само че водим борбата на циливизацията против варваризма. Ако цивилизацията не успее, варваризмът ще надделее. Това виждаме през ХХI век. Това е освен нашата борба, само че и вашата борба ", изясни Бенямин Нетаняху.

Премиерът ще беседва още с президента на Израел Ицхак Херцог, външния министър Ели Коен и родственици на хора, които са били отвлечени в Газа.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР