Министър от тори призна, че е било погрешно“, ако партията

...
Министър от тори призна, че е било погрешно“, ако партията
Коментари Харесай

Най-добрите тори реагират, след като Мартин Люис отхвърли клипа на партията за него - „това е погрешно“

Министър от тори призна, че е било „ неправилно “, в случай че партията му е разгласила нещо „ неопределено “ в обществените медии след Мартин Луис отхвърли един от техните туитове.

Министърът на бизнеса Кевин Холинрейк беше нервиран за обява от централата на торите в X/Twitter, в която се твърди, че видеоклип на господин Луис допуска, че лейбъристите ще усилят налозите на хората. Разгневеният създател на уеб страницата MoneySavingExpert раздра рекламата за офанзива на консерваторите, като бързо уточни, че " НИКЪДЕ " в клипа не е приказвал за налози. Вместо това той сподели, че в действителност е имал поради „ позитивна смяна “, която лейбъристите се надяват да вкарат.

Попитан за поста, който водещият на Sky Уилфред Фрост разказа като „ сигурно пресилване, в случай че не и откровена небивалица “, господин Холинрейк сподели: „ Мисля, че в случай че туитваме нещо, което е неопределено, това е неверно. Не би трябвало да вършим това. Не е нужно да бъдем неточни, тъй като Лейбъристката партия беше много ясна. “

Г-н Холинрейк, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР