Министър Нено Димов е лично отговорен за объркващите и откровенно

...
Министър Нено Димов е лично отговорен за объркващите и откровенно
Коментари Харесай

Природозащитници поискаха оставката на министър Нено Димов

Министър Нено Димов е персонално виновен за объркващите и откровенно манипулативни сигнали, изпратени от ведомството му, и следва неотложно да бъде освободен от поста.
Това декларират от Коалицията от неправителствени организации и цивилен групи „ За да остане природа в България “, която показва солидарността си с жителите на общините Каварна, Шабла и Балчик, които се разтревожиха за поминъка си в резултат на рецесия, генерирана от Министерството на околната среда и водите.
Неадекватната връзка на Министерство на околната среда и водите съумя да накара хората да повярват в нещо толкоз неуместно, като това, че действия като земеделие и лов на риба ще бъдат неразрешени в Добруджа. Освен тежка несръчност на екипа на министерството тук прозира и очевидна преднамереност – да се всее суматоха у локалното население, която да се употребява за кавга с природозащитните организации и учените, в отбрана на ползите на шепа огромни вложители закононарушители. Освен че цели цялостното застрояване на Черноморието, тази политика е и антиевропейска и посредством подправени информации основава настроения против Европейския съюз, доопълват още от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР