Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 6° и

...
Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 6° и
Коментари Харесай

Днес ще е по-хладно и с валежи

Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 6° и 11°, а оптималните ще са още по-ниски, спрямо през днешния ден, - сред 14° и 20°, по Черноморието – от 12° до 15°. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

Очакванията са в края на деня преваляванията на всички места да спрат.

В планините облачността също ще бъде забележителна. На доста места ще има превалявания от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури в планинските курорти ще са сред 2° и 10°.

От североизток към Балканите ще продължи да прониква по-студен въздух и температурите освен у нас, само че и на всички места на полуострова ще се намалят, а в доста региони ще има и превалявания от дъжд. Дъжд ще вали на следващия ден и на доста места в Европа, като в Южна Франция и Испания преваляванията ще са съпроводени и от гръмотевици. В крайните северни елементи от континента ще вали и дъжд, и сняг.

У нас, през нощта против сряда облачността ще се раздра и ще намалее и сутринта на обособени места не са изключени слаби слани. През деня ще стартира стопляне, което ще продължи и през идващите дни, само че времето ще остане прекомерно изменчиво. Повече слънчеви часове ще има заран, а към и след обяд още веднъж ще има валежи, основно в югозападната половина от страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР