Минималните температури ще са от 2° на места във високите

...
Минималните температури ще са от 2° на места във високите
Коментари Харесай

Мъгли, но и слънце през почивните дни

Минималните температури ще са от 2° тук-там във високите полета на Западна България до 15° на морския бряг, оптималните - сред 13° и 18°, по-ниски в регионите с трайни мъгли.
С мъгли и ниска облачност стартира съботният ден в по-голямата част от страната, само че в следобедните часове видимостта краткотрайно ще се усъвършенства, облачността ще намалее и в доста региони от страната ще бъде слънчево.

В планините ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. В подножията до обяд ще бъде мъгливо. Ще духа слаб южен вятър. Максимална температура на 1200 м – към 13°, на 2000 м – към 8°.

В неделя в равнинната част от страната ще бъде облачно и мъгливо, като усъвършенстване на видимостта и скъсване на ниската облачност ще настава в следобедните часове. В по-голямата част от страната минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, а оптималните – сред 15° и 20°, по-ниски в регионите с по-трайни мъгли. Предимно слънчево ще бъде времето в планините и планинските региони, където температурите ще се покачат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР