Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, максималните

...
Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, максималните
Коментари Харесай

В Сряда Времето Беше Ужасно, Но В Четвъртък Ще Ни Удави! Ето В Кои Български Градове Ще Е Най-Зле!

Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, оптималните - сред 4° и 9°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за февруари - ще продължи да се покачва. По Черноморието ще бъде най-вече облачно. Вероятността за превалявания е дребна. Преди обяд ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от североизток и ще отслабва. Максималните температури ще са 7-9°, температурата на морската вода е 5-7°.

Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Над планините ще е най-вече облачно, на обособени места в южните планински региони ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан вятър със западна съставния елемент, който след обяд ще стартира да се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 5°. В петък и събота в равнинната част от страната ще се задържи най-вече облачно, тук-там ще бъде мъгливо.

В планините и планинските региони облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Минималните температури ще останат без смяна, а дневните ще се покачат с 3-4 градуса. В неделя облачността ще се усили и тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд, в планините - сняг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР