Минималните температури ще бъдат между 5° и 12°, в София

...
Минималните температури ще бъдат между 5° и 12°, в София
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево време с максимални температури между 19° и 24°

Минималните температури ще бъдат сред 5° и 12°, в София – към 6°, а оптималните - сред 19° и 24°, в София – към 19°.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево с сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 21°. Температурата на морската вода е 9°-12°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 – към 6°.

 

В четвъртък и петък вятърът още веднъж ще е северозападен, сдържан. Ще доминира слънчево време, само че ще има и краткотрайни нараствания на облачността, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. През първия ден от запад на изток тук-там ще превали и прегърми, през втория ден следобедни краткотрайни превалявания и гръмотевици ще има основно в източната половина от страната. Температурите ще останат без основна смяна, минималните - сред 5° и 10°, оптималните - сред 19° и 24°.

В събота вятърът ще отслабне, в западната половина от страната краткотрайно и ще стихва. Ще бъде най-вече слънчево, с по-значителна купеста облачност над Източна България, само че вероятността за превалявания и там е дребна.

 

В неделя ще бъде слънчево. Ще бъде безшумно или със слаб изменчив по посока вятър. Дневните температури ще се покачат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР