Минималните температури ще бъдат между 4° и 11°, в София

...
Минималните температури ще бъдат между 4° и 11°, в София
Коментари Харесай

Слънчево време в последния ден от работната седмица

Минималните температури ще бъдат сред 4° и 11°, в София към 5°, а оптималните сред 20° и 25°, в София към 21°.

Ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над планинските и източните региони облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад.

По Черноморието преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 към 5°.

В събота ще бъде най-вече слънчево, с по-значителна купеста облачност над Източна България, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб северозападен вятър. Температурите едва ще се покачат.

В неделя над източната половина от страната облачността ще е най-вече забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Над западната половина ще има променлива облачност, основно в планините ще има и краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът ще е от североизток, най-вече слаб и дневните температури ще се намалят.

В понеделник ще доминира слънчево време, с повече облачност над Източна и Централна България, само че вероятността за превалявания е дребна.

Във вторник ще бъде слънчево. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а дневните едва ще се покачат.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР