Минималните температури днес ще са между минус 3° и 3°,

...
Минималните температури днес ще са между минус 3° и 3°,
Коментари Харесай

Валежите днес ще са главно в Източна България, предимно от сняг

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 3° и 3°, оптималните - сред 1° и 5°.

В западната половина от страната ще е съвсем без превалявания, а тук-там ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще вали основно в Източна България, най-вече сняг. Ще духа до сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен вятър от север-северозапад.

По Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд, в обособени региони от влажен сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 3° до 6°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.



В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Валежи от сняг ще има основно в Източна Стара планина и Странджа. Ще духа до сдържан, в източните региони краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°.





До края на седмицата температурите ще са по-ниски от нормалните за сезона. Ще бъде най-вече облачно, с превалявания, в множеството региони - от сняг. В четвъртък ще вали основно в източната половина от страната, а по проходите в източната част от Стара планина, в Лудогорието и Странджа, ще има условия за навявания. Вятърът ще е от север-северозапад, слаб до сдържан. В петък вятърът от запад ще се усили и за малко дневните температури ще се покачат, само че след това още веднъж ще нахлуе по-студен въздух.



През почивните дни над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна и още веднъж ще вали сняг, на повече места в събота. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, слаб до сдържан.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР