Минималните температури днес ще са между 7 и 12 градуса.

...
Минималните температури днес ще са между 7 и 12 градуса.
Коментари Харесай

Днес времето ще остане хладно, но без валежи

Минималните температури през днешния ден ще са сред 7 и 12 градуса. Облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания.

По-късно денем ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.

Атмосферното налягане постепенно ще се покачва, ще е малко по-високо от междинното за месеца. В планините облачността ще е раздрана, след обяд най-вече забележителна, по билата ще е мъгливо. Почти без превалявания. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, който по здрач ще отслабва и ще се ориентира от юг-югозапад.

Максималната температура на височина 1200 м ще е към 14 градуса, на 2000 м - към 6 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево.

Максималните температури ще бъдат 22-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Следващата седмица ще е най-вече облачно с възможност за валежи основно в Южна и Източна България. Температурите ще варират от 18 до 25 градуса.

В четвъртък се чакат повече слънчеви часове, само че в петък ще премине нов студен въздух, който ще намали температурите в събота до 16-23 градуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР