Минималните температури днес ще са между 0° и 5°, в

...
Минималните температури днес ще са между 0° и 5°, в
Коментари Харесай

Затопляне и слънчево време на Бъдни вечер

Минималните температури през днешния ден ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°, а оптималните - от 9° до 14°, в София - към 10°. След обяд облачността ще се раздира и ще понижава, в по-голямата част от страната до най-вече слънчево време.

Вятърът ще остане от запад-северозапад, ще е до сдържан, в Северна България и западната част на Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен, само че до вечерта и там ще отслабне.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд намаляваща до най-вече слънчево време. Сутринта на обособени места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна, само че денем и там ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - плевел северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към минус 1°.

Предимно слънчево и извънредно топло за интервала ще бъде до края на годината. След средата на новата седмица във от ден на ден региони ще се образува мъгла, а най-вече слънчеви часове се чакат в планините.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР