Минималните температури днес ще бъдат от 4 до 9 градуса,

...
Минималните температури днес ще бъдат от 4 до 9 градуса,
Коментари Харесай

Слънцето се завръща, температурите тръгват нагоре

Минималните температури през днешния ден ще бъдат от 4 до 9 градуса, а оптималните - сред 19° и 24°, малко по-ниски по морския бряг.

Сутринта тук-там, основно по западното поречие на Дунав, видимостта ще е понижена от мъгла. Временни нараствания на облачността ще има над източната половина от страната, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от север-североизток, съобщи Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, който вечерта ще стихне. Максималните температури ще бъдат сред 16 и 19 градуса. Температурата на морската вода е от 15° до 17°, а вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево, над масивите в Източна България с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5°.

В петък и събота ще бъде слънчево с раздрана висока облачност, а температурите ще се покачват.

В неделя ще духа сдържан северозападен вятър, а дневните температури в по-голямата част от страната, като се изключи Черноморието, едва ще се намалят. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над южните и източните региони, където ще превали и прегърми.

В понеделник ще доминира слънчево време, само че ще остане с нараснала възможност за валежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР