Минималните температури днес ще бъдат между минус 2° и 4°,

...
Минималните температури днес ще бъдат между минус 2° и 4°,
Коментари Харесай

Без промяна ще останат температурите днес

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред минус 2° и 4°, оптималните - сред 8° и 13°.

В утринните часове в Западна и Централна България облачността ще e забележителна, а в равнините и котловините ще има и мъгли.

През деня над западната половина от страната видимостта ще се усъвършенства и облачността ще се раздира, само че тук-там ще се задържа по-често забележителна, до момента в който над източната и в планинските региони ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток.

По Черноморието ще е доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 11°-12°. Температурата на морската вода е към 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 8°.

До края на седмицата в планините и планинските региони ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток, в нощните часове ще стихва и в низините и котловините заран ще се образува мъгла или ниска облачност.

Минималните температури ще са близки до 0°, по-високи по Черноморието - до 6°-7°, а оптималните - сред 10° и 15°, по-ниски в регионите с трайна мъгла.

В началото на новата седмица с сдържан и мощен вятър от север-североизток ще нахлува леден въздух. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Има нараснала възможност с внезапното захлаждане във вторник в Предбалкана и високите полета в Западна България дъждът да минава в сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР