Минимална начална цена 350 000 лева. НАЧИН НА ПРОДАЖБА: ТЪРГ

...
Минимална начална цена 350 000 лева. НАЧИН НА ПРОДАЖБА: ТЪРГ
Коментари Харесай

Продажба на ИМОТ, с площ от 417.980 дка, находящ се в землището на с. Долни Лозен, Софийска област.

Минимална начална цена 350 000 лв..

НАЧИН НА ПРОДАЖБА: ТЪРГ НА ЧАСТ ОТ ВЗЕМАНЕ, ОБЕЗПЕЧЕНО С ПЪРВА Пожарна охрана РЕД ДОГОВОРНА ИПОТЕКА ВЪРХУ ПОСОЧЕНИЯ ПО-ГОРЕ ИМОТ. Желаещите да вземат участие в търга изпращат писмо за желание за присъединяване на имейл: [email protected], в което показват три имена за физически лица /наименование на юридическо лице и шеф, адрес за преписка, и-мейл и телефон за контакт в период до: 26.05.2020 година 17:00 ч . " Агенция за събиране на вземания " ЕАД изпраща покана за присъединяване в търга до изявилите предпочитание претенденти в период до 2 7 .05.2020 година 17 :00 ч. Подписване на съглашение за конфиденциалност и запознаване с тръжната документи и предоставените документи за вземането и обезпечението в период до: 29.05 .2020 година 17 :00 ч. Подаване на заявление за присъединяване и възнаграждение на депозит за присъединяване в размер на 10 000 лв.. в период до 12.06 .2020 година 17 :00 ч. Провеждането на същинския търг ще се организира на няколко стадия, като първият стартира на 1 6.06.2020 година в 10:00 ч. Този търг не е обществен конкурс според Закона за публичните поръчки, не е обществен конкурс за най-хубава оферта според Търговския закон, не съставлява обществено предложение по смисъла на член 291 от Търговски закон или обществен търг с очевидно наддаване според член 337 и идващите от Търговския закон, нито проектоспоразумение за писмо за планове.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Подробна информация за търга можете да получите на следните координати:
Емил Богдановemail: [email protected]

mob:+ 359 886 193 809

" Агенция за събиране на вземания " ЕАД Ви осведоми, че предоставените от Вас персонални данни подлежат на отбрана по смисъла на Регламент 2016/679, Закона за отбрана на персоналните данни и вътрешните правила на сдружението. Предоставените персонални данни ще бъдат обработвани за реализиране на законово разрешени цели, свързани с провежданият търг, както и за осъществяване на законните ползи на админа на персонални данни. " Агенция за събиране на вземания " ЕАД обработва, съхранява и употребява непринудено предоставените персонални данни в границите на законово уредените периоди, като подсигурява тяхната сигурност и запазване в загадка от трети лица.

Информираме Ви, че " Агенция за събиране на вземания " ЕАД може да дава персоналните Ви данни на обвързваните с " Агенция за събиране на вземания " ЕАД сдружения в групата на Б2Холдинг Норвегия, на държавни, общински органи и институции, съдилища, юридически и физически лица, когато има такова обвързване по силата на законова наредба иликогато това е належащо за осъществяване на законните права и ползи на админа или е належащо за осъществяване на Вашите права и законни ползи като участник в сегашния търг., По - подробна информация по отношение на обработването на персоналните данни, както и правата ви свързани с това, може да получите на уеб страницата на Дружеството, в секция " Лични данни " - https://theagency.bg/lichni-danni/>
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР