Минибус в който е бил известният турски певец и бизнесмен

...
Минибус в който е бил известният турски певец и бизнесмен
Коментари Харесай

Известен турски певец катастрофира в Бодрум


Минибус в който е бил известният турски артист и предприемач Ибрахим Татлъсес (70 г.), е аварирал, изпълнителят бере душа в болница. Микробусът се е преобърнал на влажен път в регион Ялъкавак на егейския курорт Бодрум, окръг Мугла. 

Той е изведен от автомобила след напъните на избавителните екипи и е отведен с кола за спешна помощ до близка болница. Съобщава се, че няма заплаха за живота на Татлъсес. Според информацията на организация Демирорен, във авариралия мини бус се е намирала и дъщерята на изпълнителя. Тя също е отведена в болница за медицински проучвания.

Превозните средства са изведени и евакуирани навреме от главната пътна артерия в турския курорт.

Ибрахим Татлъсес е считан за един от най-известните артисти на Турция, защото е толкоз прочут, че има прякорите „ Ибо “ и „ Император “. Той е от кюрдски генезис и е роден през 1952 година в град Урфа, Източна Турция. От 70-те години на предишния век той е един от най-известните и сполучливи артисти в жанр поп арабеск в Турция. Татлъсес е записал 42 албума. Той е водещ на извънредно известната телевизионна стратегия Ибо Шоу. Той също е водещ артист, който се появи в няколко десетки кино лентата, а също по този начин има доста бизнес инициативи, написа Марица.

Срещу Императора има доста опити за покушения през годините. Той е прострелян в крайници през 1990 година и оцеля при опит за ликвидиране през 1998 година

На 14 март 2011 година той е атакуван и тежко ранен в главата с огнестрелно оръжие. Дълги години той претърпя редица интервенции в Турция и в чужбина, с цел да се възвърне. Той се върна назад на сцената едвам през 2021 г. 

Тези дни той е в курорта Бодрум, за концерт, който трябваше да се състои довечера в елитно заведение в регион Ялъкавак.

Разследват се аргументите за злополуката. 

Минибусът се е преобърнал в бездна до пътя, като след него на същото място е паднал и дребен камион. Беше декларирано, че Татлъсес е затънал в транспортното средство при случая. В региона са изпратени коли за спешна помощ и пожарни коли.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР