MINI винаги е бил символ на свободния начин на живот.

...
MINI винаги е бил символ на свободния начин на живот.
Коментари Харесай

MINI представи нов сгъваем велосипед

MINI постоянно е бил знак на свободния метод на живот. Дори откакто стана благосъстоятелност на BMW, английската марка продължи да предлага на пазара свежи коли с темперамент, които изпъкват измежду морето от средностатистически моторни транспортна средства на улицата. Сега компанията затвърждава имиджа си, само че този път не с нов автомобил, а със... сгъваем велосипед.

 Снимка 342868

Едно от огромните провокации пред всеки велосипедист е това по какъв начин да транспортира колелото си от точка А до точка Б. Проблемът е, че с цел да се случи това, човек или би трябвало да има голям джип, пикап или нещо от сорта, или да си купи багажник за велосипед. Последното обаче много утежнява аеродинамичността на колата, а в случай че багажникът е на покрива, влизането в гараж с велосипед от горната страна е невероятно.

 Снимка 342867

Собствениците на MINI наподобява няма да имат сходни проблеми, тъй като обичаната им марка показва и сгъваем велосипед. Разбира се, това откритие не е нещо нечувано, само че въпреки това, същинските почитатели се интересуват и от самата марка, нали?

 Снимка 342869

Цената на новия велосипед е 650 евро, което не включва спомагателните аксесоари, като светлините, да вземем за пример. Хубавото в тази ситуация е, че в сгънато състояние велосипедът се побира в багажника на класическия модел MINI хечбек.

 Снимка 342866

Самият велосипед тежи единствено 11 кг и има 20-инчови капли. Рамката му е с тефлоново покритие, което я пази от наслойка, а калниците защищават притежателя от изцапване. Налични са осем скорости и комфортна седалка в цвят " коняк ", или най-малко по този начин го назовават от MINI. Създателите настояват, че колелото е извънредно елементарно за прилагане, а сгъването и разгъването му лишават секунди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР