Mini скоро ще помаха сбогом на текущото поколение на своя

...
Mini скоро ще помаха сбогом на текущото поколение на своя
Коментари Харесай

Mini JCW Bulldog Racing Edition дебютира

Mini скоро ще помаха довиждане на настоящото потомство на своя хечбек с корав покрив, само че това няма да се случи, преди да бъде пуснато още едно особено издание на модела. Този път английският авто производител чества спортен успех от Bulldog Racing team, частен спортен тим, основан в Нюрбург, Германия. Тези хора приключиха втори в тазгодишното съревнование 24 часа на Нюрбургринг в класа за серийни коли с работен размер от 1600 до 2000 кубика и турбокомпресор.

Уместно транспортното средство, което виждате изобразено в галерията по-долу, носи името Bulldog Racing Edition и е основано на версията на John Cooper Works на хечбека Mini с три порти. Това е мощно усъвършенствана версия на общоприетия автомобил, модифициран за по-добро показване на писта и въодушевен от двата спортни автомобила, употребявани от екипа на Bulldog Racing на именитата писта. За начало има регулируемо окачване KW V3, което замества фабричното окачване, което е настроено на Нюрбургринг и би трябвало да обезпечи по-добро ръководство.

Въпреки че няма промени под капака – 2,0-литровият турбокомпресор там към момента генерира оптималната мощ от 231 конски сили и 235 паунда фута въртящ миг – моторът е оборудван с нова изпускателна система от Remus. Мощността от четирите гърловини продължава да се доставя към предните колела посредством шестстепенна автоматизирана скоростна кутия, макар че истинските колела са сменени със 17-инчови джанти OZ HyperGT, оборудвани с гуми Pirelli P Zero с размери 205/45 R17.

 width=

 width=

Разбира се, има образни настройки, които да подхождат на подобренията в продуктивността. Например, хечбекът е изгубил задните си седалки и има конзола с мрежа и килим като мярка за понижаване на тежестта. Освен това има самостоятелно номерирана плоча под лоста на ръчната спирачка, която подхожда на външните значки с името на модела от специфичното издание. Декоративното фолио на покрива Bulldog Racing приключва измененията в дизайна в съпоставяне със общоприет JCW.

" За да можем да се погрижим за допустимо най-широката гама за самостоятелни стремежи, всеки автомобил е персонализиран съгласно желанията на клиента и затова е неповторим. Нашият специфичен модел демонстрира какви модификации можем да създадем по автомобила. Имаме удоволствието също да бъдем в положение да предложи тази услуга на клиенти с по-стари Mini от настоящото потомство от 2014 година нататък ", споделя Александър Шабах, ръководещ шеф на Bulldog Racing.

Или просто казано, в случай че желаете, можете да закупите колата, която виждате в галерията, от дилър на Mini или различно можете да занесете по-старото си Mini на Bulldog Racing и да ги помолите да го надстроят съгласно вашите желания. Ако не желаете целия пакет, можете да инсталирате единствено частите, които желаете – и това е налично както за нови, по този начин и за по-стари коли.

Източник: motor1.com

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР