Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на град

...
Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на град
Коментари Харесай

Мини голф игрище правят в Стамболийски

Мини голф игрище ще бъде построено в центъра на град Стамболийски. Игрището ще е в парка до лятното кино, което сега се ремонтира дружно с централния площад и постройката на читалището. Голф игрището ще може да се употребява гратис от дребни и огромни, както са безвъзмездни общинският превоз и Детския център в Стамболийски.

„ Оформя се прелестен център! Ново читалище, ремонтирано извън и вътре, нов площад, екопарк, който ще се разшири, ще се създадат паркоместа към екопарка, както и спомагателни алеи с фигури на горски животни, а до новото лятно кино, в което ще се прожектират гратис цяло лято филми под звездите, ще има едно ново голф игрище! “, разяснява кметът на общината Георги Мараджиев.

Към игрището също ще има паркоместа. Алеите с тикли, които се намират в парка, ще се запазят и нито едно дърво няма да бъде отрязано.

Ще има пейки за сядане и лед осветяване вечер.

Следващите дни кметът Мараджиев ще показа и какви ще са новите планове, които предстоят за четирите села.

„ Нали споделят, че човек е огромен колкото са огромни фантазиите му! Ние в нашата община от седем години се научихме да мечтаем. И пораснахме. Но по-важното е, че фантазиите се сбъдват. А удовлетворението за един кмет е най-голямо, когато е отвън кабинета и вижда очите на своите съграждани! И тези очи приказват: Браво кмете! Не вярвахме, само че фантазиите се сбъдват! Нека бъде светлина! “, добави градоначалникът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР