МИНЕАПОЛИС (АП) — Терънс Шанън-младши отбеляза рекорд в кариерата си

...
МИНЕАПОЛИС (АП) — Терънс Шанън-младши отбеляза рекорд в кариерата си
Коментари Харесай

Шанън отбелязва рекордните 40 точки за турнира от Голямата десетка, номер 13 Илинойс побеждава Небраска с 98-87 на полуфиналите

МИНЕАПОЛИС (АП) — Терънс Шанън-младши означи връх в кариерата си от 40 точки за връх от шампионат от Голямата десетка до поведе второто полувреме на 13-ия Илинойс в успеха с 98-87 над Небраска на полуфиналите в събота.

Маркъс Домаск добави 16 точки, осем асистенции и седем битки, а Люк Гуд направи четири 3- точки за Илини (25-8), които изоставаха с 15 точки при започване на второто полувреме, преди да овладеят контрола, с цел да се реалокират в мача за шампионата на конференцията против Уисконсин в неделя.

Уисконсин победи третия в класирането Пърдю със 76 -75 в продълженията в другия полуфинален мач.

Брис Уилямс имаше 23 точки, Кейсей Томинага добави 18 точки, а Риенк Маст вкара 15 за Хъскърс (23-10), които се удариха мощно в стената в частта в първото им присъединяване в полуфиналите на Големите 10 за 13 сезона в лигата.

Шанън имаше 18 точки за по-малко от 12 минути, с цел да стартира мача, замълча за известно време и по-късно се задейства още веднъж при започване на мача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР