МИНЕАПОЛИС (AP) — Кърк Казънс бе титуляр във всички мачове

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Кърк Казънс бе титуляр във всички мачове
Коментари Харесай

Викингите липсват на Казънс повече от всякога след 4-те прихващания на Мълънс при загубата от Лайънс

МИНЕАПОЛИС (AP) — Кърк Казънс бе титуляр във всички мачове като се изключи два в своите шест сезона за Минесота, давайки на Викингите рядка последователност като куотърбек, преди да падна през октомври с скъсване на ахилесовото сухожилие в края на сезона.

В четвъртия си титулярен куотърбек за сезона, Викингите откриват суровата действителност на живота без Казънс, четирикратният състезател на Pro Bowl, който е към този момент трети в историята на тима по пасове.

Докато неочакваната поява на Джошуа Добс обезпечи краткотрайно решение, клатещата се врата на куотърбека в този момент извади Минесота от позицията за плейофи в NFC. Ник Мълънс хвърли 411 ярда и два тъчдауна, само че също по този начин имаше четири прихващания – и два фабъла, които Викингите възвърнаха – в загубата с 30-24 от Детройт в неделя.

„ Мислех, че е нападателен с ръката си “, сподели треньорът на Минесота Кевин О’Конъл. „ Имаше някои благоприятни условия, които, даже при някои от тези обръщания, които се случиха, си помислих, че има евентуална трева, която може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР