Мине не мине време и току някой приятел в социалната

...
Мине не мине време и току някой приятел в социалната
Коментари Харесай

Лицемерието на цензурите в света на лъжите

Мине не мине време и току някой другар в обществената мрежа, с която работя, изчезне. Преди се чудех какво се случва, само че към този момент не се запитвам какво е станало, тъй като след серия обяснения излиза наяве, че дебнещите цензури в обществените мрежи са ги докладвали и достъпа на неуместните е бил стеснен за известно време.

Това постоянно се прави под благовидния претекст на някакви морални служители на реда, на които им се заплаща по разнообразни европейски и американски планове, само че си е чиста цензура и ограничаване на правата и свободите на някои хора да показват обществено своето мнение.

Кой се опасява от мнението и мисленето на другите персони?

Унификация и тъждественост ли са новите повели на пишман демократичните господари на света, чиито устои ден из ден отиват на кино под напора на тези неправилни идейни течения.

На този декор неуместно и гротескно звучат всевъзможни напъни да се вършат статистики и впрочем подвластни от спонсорите ранглисти, които все ни подреждат на нежелани последни места.  За каква независимост става въпрос, като те бият през ръцете, нагледно казано, някакви морални полицаи, присвояващи си правото да са само прави и знаещи всичко по всеки въпрос – от ракети до ми@ети?!

Новите цензори наскърбяват, глобяват и санкционират всеки, който не мисли като тях. Наскоро читох някакво „ изследване ” на „ Отворено общество ”, което да вземем за пример ни изкара медийно необразовани. За целенасочените и непредставителни докладвания на „ Репортери без граници ” – една неправителствена организация, издържана от частни спонсори, всяка година научаваме, знайно какво.

Ей с такива недоразумения ни занимават новите морални полицаи и докладчици, които пращат очернящи страната и народа ни едностранчиви рапорти тука и там по света и у нас.



Във Facebook знаете, че към този момент не се церемонят много-много и стопират достъпа на кривналите от „ правата партийна линия на деня ”. Затова и множеството сътрудници, чиито медии имат страници в мрежата, се изхитриха и към този момент не пускат там публикации, които биха заплашили работата им, в случай че надзорът ги спре.

Това ли ви е свободата, бе лицемери?! Поне се спрете да вършиме менте изследвания по тези тематики, че към този момент и за смях на гаргите не ставате!

Впрочем, най- красиво и правилно го е споделил превъзходният Джани Родари: „ В страната на лъжите истината е болест. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР