Минавам да попитам коя партия вече се бори с корупцията?

...
Минавам да попитам коя партия вече се бори с корупцията?
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Минавам да попитам коя партия вече се бори с корупцията? Имате ли представа колко много се краде в България…

Минавам да попитам коя партия към този момент се бори с корупцията? Имате ли визия какъв брой доста се краде в България. Така написа политическият анализатор Елена Гунчева-гривова в собствен пост, отдаден на все по-голямото безхаберие за кражбите и корупцията в България.
SaveNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Минавам да попитам коя партия към този момент се бори с корупцията? Напоследък нито се виждат сходни изказвания, нито старания, с изключение на тези, несъмнено, за присъединяване, а не за попречване. Корупцията е проказа на страната. По формулировка тя върви дружно с властта. В България корупцията е повсеместна и ужасяваща, само че никой не прави даже обикновени старания да я предотврати, а единствено желае да взе участие и той. Прокуратурата дефинитивно се трансформира в чадър над политиците, комфортните, несъмнено. Службите се почесват и мислят или създават единствено поръчкови следствия. Имате ли визия какъв брой доста се краде в България. Защото това не е корупция, а нагла, долна, брутална и арогантна кражба от българския народ!
По-рано, също по тематиката, още веднъж писа анализаторката:
Само да отбележа, че експертите адвокати изчакват правосъдните решения, в тази ситуация решението на Конституционния съд. Да се споделя какво е решил съда, преди той да се е събрал да заседава, подухва мисли за едни предварителни оправдания и непрофесионализъм.
Законът и Конституцията са единствено врата в полето за ръководещите.
И става забавно по какъв начин за Марковска се анулира полагането на клетва в сходна обстановка, а Десислава Атанасова и Белазелков умерено и усмихнато се заклеха и никой не направи проблем, че президентът не участва на клетвата, каквото е условието по Конституция. “ Това написа във фейсбук бившият народен представител Елена Гунчева-Гривова. Поводът, полагането на клетва на новите конституционни съдии. Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР