Минавала е Дунав мост с плячката, за да я даде

...
Минавала е Дунав мост с плячката, за да я даде
Коментари Харесай

Жената „муле“, която отмъкна 40 000 лева от бургазлийка, взела парите на още седем жертви?

Минавала е Дунав мост с плячката, с цел да я даде на измамниците, с които работи и си е задържала част от парите

Жената „ муле “, която отмъкна 40 000 лв. от 60-годишна бургазлийка от ж.к. „ Зорница “, е взела парите на най-малко още седем жертви. Това стана ясно от изявлението с ръководителят на Районната прокуратура в Бургас Мария Маркова. Пред Нова телевизия тя сподели, че седем пъти задържаната е пресичала границата с Румъния. Минавала е през Дунав мост, евентуално с цел да занесе парите на „ ало “ измамниците, с които е работила. 

„ Тя признава за други закононарушения. Споделя, че получава % от сумата, която взема от излъганите хора “, посочи Маркова. 

„ Нямаме обаче съответни данни за това какъв брой % взема. Предстои да се потвърди “, добави тя. 

„ 47-годишна жена е с непрекъсната мярка „ задържане под стража " след следващия случай на „ ало ” машинация. Арестуваната изиграла ролята на „ муле ”. Имам възприятието, че това е безконечен сериал “, възкликна пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев. 
 
Той посочи, че сумата, която дамата „ муле “ е взела от 60-годишната бургазлийка, е в размер на 30 000 лв. по познатата скица - „ оказване на подпомагане на полицията за залавяне на група телефонни измамници ", само че е имало и две дебитни карти. 

„ В сегашния миг се открива и сумата, налична по банковите карти. Предстоят спомагателни разпити “, съобщи ръководителят на Районната прокуратура в Бургас.

„ Пострадалата от самото начало е била поддържана в подвеждане, че спомага на Министерство на вътрешните работи за задържане на така наречен ало измамници, което е и причина да им даде 30 000 лв.. Сумата е оставена на място, посочено от „ муле “-то “, прибавя тя. 

„ 47-годишната жена е пътувала с рейсове. Сумата е оставена до шубраци край търговски обект до адреса на потърпевшата “, сподели още прокурор Маркова. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР