Миналото лято компанията Bethesda преиздаде първите части на Doom за

...
Миналото лято компанията Bethesda преиздаде първите части на Doom за
Коментари Харесай

Преиздаденият Doom е станал по-добър от оригинала

Миналото лято компанията Bethesda преиздаде първите елементи на Doom за Play Station, Xbox, Nintendo Switch и Android. Новите версии резервираха достоверната среда и геймплея на тази игра, която продължава да се обновява даже след цели две десетилетия след излизането на оригинала.

Новият ъпдейт добави доста неща. Doom към този момент има поддръжката на добавки, с помощта на които могат да се вършат лични равнища и карти. Вече има значителен брой от тези добавки, като от тях има както публични, по този начин и неофициални. Тези добавки се оферират в геймърските магазини. Към сегашен ден са налични и модовете Final Doom (The Plutonia Experiment и TNT: Evilution), No Rest for the Living, както и Sigil от основателя на Doom Джон Ромеро. В бъдеще ще има още модове и допълнения.

Особено забавно е, че Doom и Doom II към този момент поддържат възобновяване на изображението с 60 фрагмента в секунда за всички платформи . Досега лимитът бе 35 фрагмента в секунда. Предлагат се и разнообразни съотношения на страните, в това число и първичното 4:3. Играта може да бъде записана и по-късно възобновена във всеки един миг. При потреблението на геймпад е допустимо благодарение на бутоните да се избира нужното оръжие.

Новият ъпдейт е осъвременил старите игри, само че е запазил истинския дух на Doom. Разработчиците са съумели да приспособяват Doom към актуалните устройства, без да прибавят нищо ненужно и по този метод се е запазило излъчването от времето на 90-те години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР