Миналото лято българският милионер Тони Кичуков – втория по богатство

...
Миналото лято българският милионер Тони Кичуков – втория по богатство
Коментари Харесай

Нов кошмар очаква българския милионер Тодор при връщането му в Созопол

Миналото лято българският милионер Тони Кичуков – втория по благосъстояние наш съотечественик в Щатите изпадна в куриозна обстановка при връщането си в България.

Преди няколко години Кичуков закупува ваканционен парцел в Созопол, на първа линия на „ Каваците”, в първокласен комплекс с басейн. За жилището от 150 кв.метра заплаща 300 хил.лева. През 2017 година басейнът изчезва и на негово място се появява механа, която освен, че скрива морската гледка, само че и коминът й вкарва всички миризми в скъпото жилище на Тони Кичуков, което трансформира престоя му в България в същински призрачен сън, а не мечтаната отмора.

Бизнесменът, който може да си закупи парцел на всяко друго място на планетата, само че от носталгия избра българското Черноморие, предходната година се бореше против вложителя, който му е продал апартамент в първокласен комплекс, а след това издигнал механа под носа му. Тони Кичуков се усещаше излъган – и с право.

Казусът не е позволен и явно ще има продължение и това лято, написа " Флагман ".

Адвокатът на Тони Кичуков - Румен Илиев сигнализира, че преди няколко дни е почнала подготовка за ново отваряне на кръчмата, подстъпите към постройката са затворени, спрян е и достъпът до паркинга. Проверката на адв.Илиев посочила, че вложителят във вила „ Делфин” – предприемачът Радко Каназирски е продал земята на столичната компания „ Селект туризъм” ЕООД, благосъстоятелност на Рашко Вълчев Григоров.

„ Виждам, че са заключили вратите и оставили телефон за връзка. Според мен го вършат, с цел да извиват ръцете на притежателите на жилища в постройката. Ще им желаят такса за паркинга, такса за прекосяване до морето и Бог знае още какви такси. Радко Каназирски е притежател на земята, само че е трансферирал с нотариалния акт и общите елементи, което съгласно мен е незаконосъобразно”, сподели адв.Илиев.

Най-големият проблем е, че новият притежател неизвестно е съумял да си извади позволение за кръчмата, което е с 6-годишен период на деяние. Адв.Румен Илиев ще го нападна по всички вероятни способи.

„ Този документ е в унисон с всевъзможни законни правила. Законът ти дава право да разрешиш краткотраен обект, а не да създаваш идиотии”, безапелационен е юристът.

„ Това е цялостен призрачен сън! Не мога да повярваме, че нещо сходно се случва в България, която е страна член на Европейски Съюз. Категорично ще си диря правата!”, разяснява от Аризона Тони Кичуков. Той идва в България в края на месеца. Тони Кичуков прикани българските управляващи за поддръжка.

Писал е писмо до премиера Бойко Борисов, както и вицепремиера Валери Симеонов. Кичуков е срещнал с проблема българския дипломат в Щатите.

Ресторантът, повдигнат в басейна, към този момент е подготвен и се чака скоро да отвори, вижте повече във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР