Миналогодишният победител в шоуто на Нова тв Хелс кичън“ Дани

...
Миналогодишният победител в шоуто на Нова тв Хелс кичън“ Дани
Коментари Харесай

Първо в HotArena! Прецакаха победителя в готварския Биг Брадър! Виктор Ангелов взе в ресторанта си Дани Спартак, колкото да го снимат по Нова телевизия, и след това го ИЗГОНИ!

Миналогодишният победител в шоуто на Нова тв „ Хелс кичън “ Дани Спартак е грубо прецакан малко преди старта на новия сезон на готварския Биг Брадър, научи HotArena.

По правилник огромната премия в надпреварата, с изключение на парична сума, беше контракт за работа в ресторанта на водещия Виктор Ангелов.

Оказва се, че момчето в действителност е било назначено след края на „ Адската кухня “ в заведението на някогашния мастършеф, Нова малкия екран си е снимала репортажите за спазен ангажимент към спечелилия и малко по-късно въпросният Дани Спартак е бил изпъден.

Никой повече и не чу за младия готвач, не е ясно дали с паричната премия въобще е съумял да отвори собствен ресторант, тъй като потъна в давност.

Скоро следва да стартира новият сезон на „ Адската кухня “, която, за жал, не съумя да замязя на кулинарното шоу „ Мастършеф “, от където Виктор Ангелов набра известност измежду тв феновете. Според аудиторията в „ Адската кухня “ има прекомерно доста кавги и връзки но Биг Брадър, вместо същинска кулинария, а ориста на участниците е същата като на риалити героите.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР