Миналогодишната носителка на титлата “Мис Франция” Алисия Елиес вече е

...
Миналогодишната носителка на титлата “Мис Франция” Алисия Елиес вече е
Коментари Харесай

Мис Франция носи късмет на Мбапе

Миналогодишната носителка на купата “Мис Франция” Алисия Елиес към този момент е в Русия, с цел да поддържа своя обичан Килиан Мбапе. Красавицата бе видяна на трибуните на “Казан Арена” при успеха на французите над Аржентина с 4:3, когато нейното гадже стана воин за тима си с два гола и един пробив за дузпа.

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on Apr 17, 2018 at 1:19pm PDT
Алисия е няколко месеца по-голяма от 19-годишния Килиан, а двамата са дружно от малко преди международното състезание. През май тя се появи на трибуните на “Стад дьо Франс”, с цел да гледа мач на Пари Сен Жермен. Мбапе е съотборник на Неймар в гранда, откакто бе платен за 160 млн. евро от Монако.

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on Jun 28, 2018 at 11:48am PDT
20-годишната госпожица е определена за най-красива във Франция през 2017 година. Тя е родена на Карибите, във Форт дьо Франс - столицата на отвъдморската територия на Франция Мартиника - Форд дьо Франс. В момента Алисия се раздира сред Париж и Френска Гвиана, където учи в университет.

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on Jun 16, 2018 at 11:25am PDT
До нея на трибуните бе още една някогашна “Мис Франция” - Рашел Льогрен, която излиза с десния бранител Бенжамен Павар, означи свръхестествен гол против Аржентина.

Очаква се двете още веднъж да са на трибуните за 1/4-финалния конфликт на французите против Колумбия, който е в петък от 17:00 часа.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА АЛИСИЯ ЕЛИЕС ВИЖТЕ ТУК!!!  @@@
Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Франция 4:3краен резулат  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР