Минало е едва малко повече от месец, откакто Мария Бакалова

...
Минало е едва малко повече от месец, откакто Мария Бакалова
Коментари Харесай

Мария Бакалова бе официално представена на свекърва си


Минало е едвам малко повече от месец, откогато Мария Бакалова се залюби със сина на олимпийската шампионка Мария Гроздева – Валери и към този момент е била показана на бъдещата си свекърва. Според мълвата двете доста са си допаднали.

 

Евентуалната бъдеща снаха и свекървата са адашки. До наскоро Гроздева не бе виждала онлайн Мария Бакалова. Заради експресното развиване на Валери с филмовата звезда, той решил, че е време да я запознае със фамилията си в първия комфортен миг като по този метод я е трансформирал в част от фамилията.

 



В София влюбената двойка била поканена на ревю във връзка 8 март, а на подиума дефилира Мария Гроздева. Успоредно с това излезе и фотография на шампионката, за която тя театралничи дружно със сина си, приятелката му и чужд юноша, за който се твърди, че е коафьор.

Мълвата носи, че двете Марии станали приятелки в границите на няколко дни.

 

След ревюто влюбените огласиха в ефира на Нова тв, че връзката им е стартирала по време на работни задължения. Те оповестиха за връзката си точно на 14 февруари и оттогава не стопират да пускат фотоси, на които са дружно. От тях излиза наяве, че след Солун, са се отбили във Велинград и са се забавлявали в локален бар, в който присъединяване е имала фолк дивата Емануела. За Тодоровден пък са яздили дружно коне.

 

За голямо страдание обаче в напълно скоро време на влюбената двойка ще им се наложи да се разделят поради ангажимент на Бакалова в Будапеща, а по-късно и в Канада, а най-после и в Луизиана. Както е известно, графикът й е напълнен за години напред, което постанова за момента да поддържат с Валери връзка от разстояние.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР